Ste pozabili geslo?

Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju


 
  1. Kaj je integrirano gostovanje?
  2. Kje bo gostovala moja spletna stran?
  3. Ali lahko s Spletnikom izdelana spletna stran gostuje tudi drugje?
  4. Ali lahko Spletnik naložim na svoje strežnike?
  5. Ali lahko uredim email in DNS gostovanje za moj račun pri Spletniku?
 


 
Kaj je integrirano gostovanje?

S Spletnikom si svojo spletno stran izdelate kar preko spleta, naravnost na spletni prostor, določen v vašem računu. Sistem za urejanje vsebine razporedi vsebine in dodatke vaše spletne strani na prostor naših strežnikov in poskrbi za visoko dostopnost vaše spletne strani kadarkoli in kjerkoli. Z drugimi besedami, gostovanje  poteka popolnima avtomatizirano in je sestavni del Spletnikovega sistema izdelave spletne strani. Iskanje ponudnikov, različnih paketov gostovanja in ukvarjanje z nastavitvami niso potrebni. Vaša Spletnik spletna stran ima gostovanje že urejeno!
Integrirano gostovanje pomeni tudi, da prostora, ki je vključen v paketih, ne morete koristiti za običajno gostovanje. Na ta prostor, brez uporabe Spletnikovih dizajnov in sistema za urejanje vsebine, ne morate naložiti svoje, že  pripravljene spletne strani.

 
Kje bo gostovala moja spletna stran?

Vaša spletna stran bo gostovala na naši visoko zmogljivi strežniški platformi z neomejenim prenosom podatkov, veliko prostorsko kapaciteto in samodejnim sistemom shranjevanja podatkov ter nadzorom prenosov in porabe.

 
Ali lahko s Spletnikom izdelana spletna stran gostuje tudi drugje?

Ne. Spletnik je kompleksno orodje za objavo vsebin na spletu v katerem so urejevalnik in gostovanje vključeni kot sestavni in nedeljiv del. Če uporabljate dizajn po naročilu, lahko statično verzijo spletne strani enostavno izvozite in gostujete z njo na drugih strežnikih, vendar je v tem primeru ne boste mogli urejati.

 
Ali lahko Spletnik naložim na svoje strežnike?

Ponudnikom storitev, ki jih zanima distribucija Spletnikovega načina izdelave spletnih strani, nudimo ugodne licenčne sheme za celoten produkt Spletnik.

 
Ali lahko uredim email in DNS gostovanje za moj račun pri Spletniku?

Da. Gostovanje za elektronsko pošto in DNS so pri Spletniku na voljo v različnih paketih, glede na število elektronskih predalov, ki jih nameravate koristiti.

 
   
Izdelava spletnih strani - hitro in enostavno
Začnite takoj z brezplačnim 14-dnevnim preizkusom našega orodja za urejanje spletnih strani.
Preizkusilo ga je že več kot 10.000 slovenskih podjetij!

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV