Ste pozabili geslo?

Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju


 
 1. Ali lahko kadarkoli zamenjam svoj dizajn?
 2. Ali lahko dizajn opremim s svojim logotipom in lastnimi grafikami?
 3. Ali lahko v Spletnik s pomočjo HTML kode vnesem lasten dizajn?
 4. Ali lahko s svoje spletne strani odstranim napis "Poganja Spletnik"?
 5. Poskušal sem z menjavo dizajna, pri čemer se je izgled moje spletne strani popolnoma popačil.
 6. Ko sem spremenil dizajn svoje spletne strani, moja vsebina ni več prikazana.
 7. Ali lahko pogledam predogled moje spletne strani z novim dizajnom, preden ga potrdim?
 8. Ali lahko ima moja Spletnik spletna stran unikaten grafični dizajn?
 9. Želim začeti z nule in oblikovati svoj lasten dizajn in imeti popoln nadzor nad barvnimi shemami ter slogi pisav.
 


 
Ali lahko kadarkoli zamenjam svoj dizajn?

Da. Dizajn lahko z enim samim klikom vedno zamenjate, pri čemer se vaša vsebina skozi menjave ohranja. Pomaknite se z miškinim kazalcem nad ikono Nadzorne plošče in izberite "Lastnosti strani". V polju "Dizajn" izberite željeni grafični dizajn. Izberite barvno shemo. Pritisnite "Osveži". Oglejte si video, kako zamenjati dizajn. Če želite, pa vam izdelamo grafični dizajn po meri.

 
Ali lahko dizajn opremim s svojim logotipom in lastnimi grafikami?

Da. Možnost dodajanja logotipa in lastnih grafik je na voljo vsem uporabnikom Spletnik računov.

 
Ali lahko v Spletnik s pomočjo HTML kode vnesem lasten dizajn?

Ne. Spletnik je narejen tako, da lahko tudi nevešči uporabniki izdelajo spletne strani s konsistentnim izgledom skozi celotno spletno mesto. Orodij, ki vam omogočajo dodajanje HTML kod, je veliko, Spletnik pa je orodje drugačne vrste - je spletna platforma, ki ponuja integrirana orodja za izdelavo in urejanje strani brez znanja programskih jezikov in kod.
Trenutno lahko s pomočjo funkcije HTML Snippet dodajate delčke HTML kode na vašo spletno stran. To možnost lahko uporabite za dodajanje manjših kodiranih delov. Razvijamo tudi dodatek, s katerim bodo lahko bolj izkušeni programerji ustvarili lasten dizajn. Vsekakor pa bo urejanje vsebine možno zgolj skozi spletnikov urejevalni vmesnik.

 
Ali lahko s svoje spletne strani odstranim napis "Poganja Spletnik"?

Vse Spletnik strani vsebujejo droben napis "Poganja Spletnik" v spodnjem delu spletne strani in ga ne nameravamo odstraniti. Ta napis ustvarja viralni učinek in nam prinaša nove naročnike brez ogromnih vlaganj v marketing. To nam omogoča večja vlaganja v razvoj in podporo našim obstoječim uporabnikom. Samo dizajni po naročilu naših strank bodo brez omenjene vrstice, če se bo to izrecno zahtevalo.

 
Poskušal sem z menjavo dizajna, pri čemer se je izgled moje spletne strani popolnoma popačil.

Včasih potrebuje spletna stran več kot eno osvežitev, da bodo spremembe prikazane pravilno. Če po zamenjavi dizajna katera od vaših strani izgleda, kot mešanica obeh dizajnov in je vsebina popačena, potrebuje vaša stran le še kakšno dodatno osvežitev. Če uporabljate Internet Explorer poskrbite, da imate omogočeno iskanje novih verzij strani:

 1. Pojdite v meni "Orodja" in izberite "Internetne možnosti".
 2. V zavihku "Splošno" > "Začasne spletne datoteke" izberite "Nastavitve".
 3. "Preveri nove verzije" nastavite na "Samodejno".
 4. Če je brskalnik že nastavljen na "Samodejno" in je vaša stran še vedno popačena, nas kontaktirajte za pomoč.

 
Ko sem spremenil dizajn svoje spletne strani, moja vsebina ni več prikazana.

Nekateri dizajni vsebujejo različna vsebinska polja kot so Novice, Področja, Večnivojska navigacija, ki v določenih dizajnih niso na voljo. Ko torej dizajn, ki omenjene funkcije podpira, zamenjate s takšnim, ki jih ne, vsebina teh polj ne bo več vidna. Vendar pa ne bo izgubljena. Ko boste spet izbrali dizajn, ki podpira dodatne funkcionalnosti, bo vsebina teh polj zopet normalno prikazana.

 
Ali lahko pogledam predogled moje spletne strani z novim dizajnom, preden ga potrdim?

Da, lahko. V administratorskem pogledu lahko enostavno preizkušate nove dizajne, preden se odločite za končno zamenjavo. Ko v meniju "Nastavitve strani" izberete dizajn in pritisnite "Osveži", boste imeli možnost, da si rezultat najprej predogledate ali pa spremembe nanesete neposredno v Običajni pogled. Izberite "Predogled".

 
Ali ima lahko moja Spletnik spletna stran unikaten grafični dizajn?

Seveda. Unikatni dizajni in dodatne funkcionalnosti je po želji strank mogoče implementirati v vaš Spletnik račun. S kratkim opisom vaših želja nas kontaktirajte in odgovorili vam bomo z najboljšo možno rešitvijo.

 
Želim začeti iz nič, oblikovati svoj lasten dizajn in imeti popoln nadzor nad barvnimi shemami ter slogi pisav.

Spletnik ponuja tudi začetek s praznim dizajnom z možnostjo samostojnega oblikovanja tudi s pomočjo HTML izsečkov. To možnost pa vsekakor priporočamo le izkušenim uporabnikom, saj boste le z obilo spletnega znanja sposobni narediti privlačno in učinkovito spletno stran.
Ampak bistvo Spletnika ni samo v tem. Njegov namen je posameznikom brez vsakršnega znanja HTML ali Java programiranja omogočiti izdelavo elegantne, integrirane in bogate spletne strani. Naš izbor slogov pisav je omejen le na tiste, ki vizualno ustrezajo izbranemu dizajnu. Tako Spletnik zagotavlja konsistenten izgled skozi celotno zasnovo spletne strani. Če bi želeli v Spletnik integrirati vaš lasten dizajn ali CGP podjetja, nas kontaktirajte in podali vam bomo možne rešitve.

 
  
Izdelava spletnih strani - hitro in enostavno
Začnite takoj z brezplačnim 14-dnevnim preizkusom našega orodja za urejanje spletnih strani.
Preizkusilo ga je že več kot 10.000 slovenskih podjetij!

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV