Ste pozabili geslo?

Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju


 
  1. Kdaj so novo vnešene novice objavljene?
  2. Ali lahko na različnih podstraneh prikazujem različne novice?
  3. Po zamenjavi dizajna so moje novice izginile.
  4. Ali lahko novice nastavim tako, da se prikazujejo na vseh straneh moje spletne strani? Ali lahko novice z vseh strani naenkrat odstranim?
  5. Kako izbrišem skupino Novice z moje spletne strani?
 


 
Kdaj so novo vnešene novice objavljene?

Skupina novic je skupna vsem podstranem vaše spletne strani, zato je dovolj, da za objavo novih vnosov osvežite katerokoli stran, ki vsebuje novice.

 
Ali lahko na različnih podstraneh prikazujem različne novice?

Skupina novic je skupna vsem podstranem vaše spletne strani. Zato boste ob dodajanju elemeta za prikazovanje novic na novo stran, videli tudi vse že vnešene novice. Ko novice urejate, dodajate in brišete, se spremembe opravijo na vseh straneh, ki prikazujejo novice.

 
Po zamenjavi dizajna so moje novice izginile.

Če ste svoj dizajn zamenjali s takšnim, ki ne podpira novic, novice ne bodo vidne obiskovalcem spletne strani. Novice niso izgubljene, bodo pa spet vidne po zamenjavi z dizajnom, ki podpira njihovo prikazovanje.

 
Ali lahko novice nastavim tako, da se prikazujejo na vseh straneh moje spletne strani? Ali lahko novice z vseh strani naenkrat odstranim?

Novice (v dizajnih, ki jih podpirajo) so enotne za celotno spletno stran, ampak lahko pri vsaki posamezni strani posebej omejite njihovo prikazovanje.

 
Kako izbrišem skupino Novice z moje spletne strani?

Da bi z  vaše spletne strani odstranili skupino Novice, morate novice odstraniti z vseh podstrani. Z miško se pomaknite nad ikono za novice    in izberite "Uredi > Izbriši". Ponovite postopek na vsaki strani, ki vsebuje skupino Novice.

 
  
Izdelava spletnih strani - hitro in enostavno
Začnite takoj z brezplačnim 14-dnevnim preizkusom našega orodja za urejanje spletnih strani.
Preizkusilo ga je že več kot 10.000 slovenskih podjetij!

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV