Ste pozabili geslo?

Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju

Izjave Spletnik naročnikov
   
Z zelo enostavnim uporabniškim vmesnikom, ki ga ponuja Spletnik sem oblikoval privlačno internetno stran za najem apartmajev - www.seget-vranjica.com . Seveda pa mi je pri delu pomagala izkušena ekipa Spletnika. Hvala. Nam se je izplačalo.

Alenka Primožič
Avto Rešitev d.o.o.
www.seget-vranjica.com 

Pred kratkim sem se odločila temeljito prenoviti spletno stran našega podjetja. Odločila sem se za Spletnik, ker so mi že vnaprej ponudili veliko informacij glede urejanja spletne strani. Prebrala sem navodila, prebrala sem tudi blog (ki govori o tej tematiki) in si pogledala film.
Na podlagi  vsega sem se prepričala, da bom v kratkem sposobna sama urejati svojo spletno stran. Tako je tudi bilo. Od začetka sem se malo lovila, ampak  prijazni fantje so vedno bili na voljo po telefonu in mi pomagali rešiti mojo "težavo". Moram pohvaliti program, zelo enostaven in slikovit je. Sama nimam  računalniškega znanja, s tem programom pa nimam nobenih težav, pravo veselje je delati v njem. Sedaj je moja spletna stran zaživela, v Spletniku so mi ponudili, da mi pomagajo glede optimizacije moje spletne strani za iskalnike in seveda sem ponudbo sprejela, tako, da sem prepričana, da bo naše sodelovanje dolgo in uspešno.

Vesna Petranović
Zara d.o.o.
www.vonjnarave.siVse pohvale ekipi Spletnika za ažurnost,svetovanje in profesionalen odnos. Z izvedbo spletne strani smo zelo zadovoljni, prav tako, da jo lahko urejam sami na enostaven način. Priporočamo ekipo Spletnika vsem našim poslovnim partnerjem,kot tudi Vam, ki sedaj prebirate naše izjave na teh straneh in se odločate za pravega ponudnika.
         
Inka Kržič
Bios Life Slovenija
www.hujsanje-bioslife.com

Pri Spletniku smo našli za zmerno ceno primerne rešitve za naše želje spletnih strani.Ekipa se je izkazala za odprte in ustrežljive pri komuniciranju.
Pokazala se je večja prepoznavnost podjetja. Odkrili so nas ljudje na širšem področju, tudi v tujini. Storitve, ki jih nudimo so po predstavitvi na spletu vzbudile več zanimanja. S tem je naše delo dobilo potrditev.
Zelo mi je všeč , da si spletno stran lahko urejam sam. Največjo pridobitev pa mi predstavlja predstavitev podjetja v besedi in sliki v trenutku, ko sem sogovorniku predal posetnico z internetnim naslovom.
Želel bi si da je takih "predaj posetnic" več tudi v internetnem okolju - kako priti na prva mesta iskalnikov. še delamo na tem. Zahvaljujem se vam za vaš trud ob anketi in vzpodbujanje naše vidnosti.

Mitja Kolarič
Okvirija
www.okvirija.siS postavitvijo spletne strani smo se ukvarjali prvič in lahko rečem, da nam je ekipa Spletnika izdatno pomagala z uporabnimi nasveti, ki so vodili do končnega izdelka. Odlikuje jih profesionalen nastop in izredno hitra odzivnost. Njihovo obvladovanje področja se kaže tudi v tem, da znajo zelo preprosto razložiti stvari, ki se zdijo na prvi pogled zelo zapletene in nerazumljive.
Orodje Spletnik je uporabniku izjemno prijazno in resnično lahko prav vsak ureja svojo spletno stran, kar je danes, ko sta ažurnost in dinamičnost spletnega mesta nuja, neprecenljivo.
Izjemnega pomena pa je tudi to, da te po izdelavi strani ne prepustijo samemu sebi. Po strokovni nasvet se naročnik lahko vedno obrne nanje s še tako nesmiselnim vprašanjem in vedno je odgovor podan takoj in z nasmehom. In to šteje.
Čestitam ekipi Sletnika za postavitev orodja in ekipe.

Maja Čampelj
Svetovljan.si
www.svetovljan.siO spletniku lahko povem da ima dobro tehnično podporo, ki mi vedno odgovori v res kratkem času. Hitro se opazi da gre za utečeno ekipo, pohvalno. Predvsem se pozna pri mlajših obiskovalcih, ki pogosto vprašajo po naslovu strani. Velikokrat stranke opomnim naj ko bodo doma pregledovale tudi mojo konkurenco, pogledajo še našo stran in se morda tako lažje odločile za nakup. Konkurenčnost, prepoznavnost, redne obiskovalce strani!

Avtohiša Lavrenčič
www.avtohisa-lavrencic.si

Dolgo smo odlašali s prenovitvijo spletne strani. S pomočjo Spletnika smo to storili v parih urah. Najbolje je to, da strani lahko sami upravljamo in jih enostavno ažuriramo. Naša stran je s pomočjo ekipe Spletnika, ki zna svetovati glede optimizacije strani, višje uvrščena v iskalnikih in tudi bolje obiskana. Spletnik je super orodje in ga priporočamo vsem, ki bi radi imeli spletno stran hitro in za zmerno ceno . Pomoč tehnične ekipe je super.

Tatjana Dobnikar
Mitax d.o.o.
www.mitax.si

Spletna stran, ki jo lahko resnično sproti urejaš in dopolnjuješ brez večjih težav. V primeru teh je pomoč takojšnja. Bravo! Verjetno še nismo izkoristili vseh priložnosti, ki jih ponuja a je že zaznati pozitivne učinke.
         
Peter Plahutnik
Deska d.o.o.
www.deska-trgovina.si
S spletnikovo ekipo sem zelo zadovoljna. Na začetku, ko sem se še učila, so mi z veseljem priskočili na pomoč. Tudi takrat, ko sem po pomoti izbrisala nekaj podatkov, so mi vse popravili nazaj. Spletnikovo orodje je enostavno. V zelo kratkem času se ga lahko nauči uporabljati praktično vsak.

Minka Gantar
Gantar Minka s.p.
www.srecnozivljenje.com

Kar nekaj časa sem iskal primerno spletno orodje, ki ponuja enostavno, vsestransko in samostojno urejanje lastnih spletnih strani. Poizkusil sem kar nekaj primerov izdelave, ki pa so bili ob najdbo SPLETNIKA v hipu pozabljeni. Posvetil sem se zanimivemu orodju in ob prijazni pomoči enkratnega osebja podjetja SPLETNIK sem uspel izdelati našemu klubu povsem novo spletno podobo. Naš klub ima kar nekajletno spletno tradicijo, a z ekipo SPLETNIKA bomo vsekakor ostali vidni in postali primeren zgled vpisa vseh športnih, pa tudi ostalih  skupin na internetni globus.
Priporočam SPLETNIK, ne bo vam žal. Ni ga problema, ki se ga nebi dalo rešiti s pomočjo fantov iz tega podjetja!

Mitja Miklavčič
Kmn Oplast Kobarid
www.kmn-oplastkobarid.comBila sem zelo vesela, ko sem našla Spletnik. To mi je omogočilo, da sem brez velikih težav lahko sama naredila svojo spletno stran. Kadarkoli lahko vnašam novosti in spremembe, ekipa Spletnika pa mi ob vsaki težavi takoj priskoči na pomoč. Hvala Spletnik - super ste !

Tanja Žitnik
Enjoy Design
www.wallstyle.si

Ekipa Spletnika, nam je do sedaj nudila le najboljše informacije in pomoč. Hvaležni smo vam za podporo, saj ste nam na voljo kljub temu, da smo stran dodelali sami. Zelo koristne so tudi vse informacije na blogu, preko katerih si širimo obzorja in s tem še izboljšujemo našo vidljivost na spletu.
AQUILA PLUS storitve d.o.o. http://aquila-plus.com/
 
 
Izdelava spletnih strani - hitro in enostavno
Začnite takoj z brezplačnim 14-dnevnim preizkusom našega orodja za urejanje spletnih strani.
Preizkusilo ga je že več kot 10.000 slovenskih podjetij!

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV